Reference klientů

Vážení přátelé, ráda bych se s Vámi podělila o svoji zkušenost. Když mi náš HD Coach Radek Chlup doporučil Dornovu terapii pro mého psa, který měl menší problémy s packami a zadními nohy, jelikož je velmi akční, skáče a lítá po polích, tak se občas stane, že špatně doskočí a hned je drobný problém na světě, kdy začne trošku pokulhávat a má občas nějaký ten sval bolavý. S takovými drobnými problémy nám nepomohl veterinář, ale právě Dornova metoda.  Bylo skvělé, že paní Magda přijela k nám domů, kde měl náš pes Benny pohodlí, zázemí a žádný stres vůči okolí a cizím věcem. Bylo to pro něj sice nové a prvních 10 min. nevěděl, co se děje, ale naprosto se zklidnil, uvolnil a paní Magda prováděla jemné protahování a uvolňování. Byl tak spokojený a šťastný, že se mu od bolesti ulevilo, do 3 dnů kulhání úplně zmizelo a on byl opět velký živel a užíval si běhání bez jakéhokoliv pohybového omezení, co ho předtím trápilo. 

❤

 Vřele doporučuji všem, co mají nějaké problémy s pohybem Vašich mazlíčků a naprostá výhoda, že paní Magda přijede k Vám domů, vy se nemusíte nikam honit!!!!  Je velmi šikovná, spolehlivá a s klidem v duši, což sami pejsci vycítí. Z naší strany naprostá spokojenost a velmi rádi se na ni budeme obracet nadále. 

😍

Jana a Ben

______________________________________________________________________________

Dobrý den paní Chlupová,

jsem nadmíru spokojená, Badeček je o trochu víc unavený, ale ráno vstal lépe ,než minulé dny.Ještě jednou Vám moc děkuji za skvěle odvedenou práci a celkovou empatii k pejskům i lidem.Moc mě těší, že jsem Vás mohla poznat.Přeji hezký den a budeme se těšit na další setkání:-). 

Grmelová a BAD